Nieuwbouw supermarkt in Gerolzhoven

Een onderdeel van het REWE-concern is de supermarktketen. In Gerolzhoven is een supermarkt met parkeerplaatsen gerealiseerd. Voordat met de bouw kon worden begonnen moest er eerst een garagegebouw en een woonhuis worden gesloopt. Vervolgens is het hele terrein ongeveer 1 meter opgehoogd wat problemen gaf met de aansluiting op de naastgelegen percelen. Het gebouw is opgetrokken uit Thermodur lichtbeton wandelementen. Hierop is een vrij overspannende kapconstructie gezet waarin de complete luchtbehandeling is verwerkt. Na afstemming met de lokale overheid is een alternatieve RWA-installatie aangebracht om op een dure brandscheidende laag met de bijbehorende brandwerende voorzieningen in het plafond te kunnen besparen.

Bouwkosten € 1.600.000,– excl. btw

Totaal vloeroppervlakte  2.200 m2

info heading

info content